Φωτιά Νεα Μακρη - Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Isxyroi Anemoi Sthn Perioxh : Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη .

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Dxgyo91g0sazmm
Dxgyo91g0sazmm from files.thetoc.gr
Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε .

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Fwtia Sth Nea Makrh Kalyterh H Eikona Zhmies Se Spitia Kai Yponoies Gia Emprhsmo 21 09 2021 Sputnik Ellada
Fwtia Sth Nea Makrh Kalyterh H Eikona Zhmies Se Spitia Kai Yponoies Gia Emprhsmo 21 09 2021 Sputnik Ellada from cdn1.img.sputniknews.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, .

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε .

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Megalh Fwtia Twra Sth Nea Makrh Iselida Gr
Megalh Fwtia Twra Sth Nea Makrh Iselida Gr from iselida.gr
Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά Νεα Μακρη - Megalh Fwtia Sth Nea Makrh Isxyroi Anemoi Sthn Perioxh : Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη .. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στον άγιο εφραίμ, . Φωτιά εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της δευτέρας στη νέα μάκρη και οι φλόγες είναι κοντά σε σπίτια. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στη νέα μάκρη αττικής.